PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

Prskalice za letnje bašte 

TE cooling & heating d.o.o. je firma koja posluje na tržištu Srbije i regiona već 10 godina. Prva smo i jedina ozbiljna firma koja se bavi sistemima za hlađenje letnjih bašta kafića, restorana, hotela i terasa. 

Sa nama ste ste sigurni da dobijate tačno ono što ste želeli i da novac koji investirate nije kratkoročna investicija, naprotiv, naši sistemi su predviđeni da traju godinama u suprotnom ni mi ne bi trajali ovoliko godina. 

U našoj ponudi su samo najkvalitetnije komponente sistema, isključivo evropskog porekla, počevši od pumpi ( CAT, Danfoss,Annovi Reverberi, Hawk, Intepump...) pa sve do krajnjih dizni/prskalica za rasprskivanje vodene magle ( Lechler i Normist). Distributeri smo svih velikih firmi iz Evrope a klijenti sa kojima sarađujemo su dokaz naše profesionalnosti.

https://www.te-cooling.rs/reference 

Pumpe visokog pritiska su profesionalne pumpe komercijalnog i industrijskog karaktera najboljih evropskih proizvođača. Pritisak je od 70-100 bara i za razliku od drugih,sve pumpe koje nudimo od obavezne opreme imaju sistem protiv kapljanja dizni i poseduju sve moguće zaštite kako bile u funkciji godinama. Deo obavezne i standardne opreme je tajmer na sekunde koji korisniku omogućava da samostalno programira rad pumpe shodno njegovim potrebama i vremenskim uslovima. 

https://www.te-cooling.rs/proizvodi/pumpe 

TE cooling dizne (prskalice) su najkvalitetnije na tržištu. Materijal izrade je isključivo nerđajući čelik najvišeg kvaliteta SS304 i SS316. Ovakav kvalitet izrade obezbeđuje diznu od korozije, pucanja, promene boje ili tehničkih karakteristika. Sve dizne su takođe evropskog i najvišeg kvaliteta (Lechler i Normist).

Samo nerđajući čelik trpi stalna čišćenja dizni za razliku od niklovanog mesinga, mesinga ili nekih oxide ili "keramičkih" dizni koji usled čišćenja korodiraju ili oksidiraju.

https://www.te-cooling.rs/blog/dizne,-prskalice-ili-mlaznice-za-vodenu-maglu 

Naši ventilatorski sistemi najbolji su u regionu. Nudimo samo najkvalitetnije i najtiše ventilatore koji mogu da se nađu na tržištu. Perfektan estetski dizajn koji se uklapa u svaki prostor, veliki kapacitet protoka vazduha,izuzetna ekonomičnost i dugotrajnost, samo su neke od karakteristika koje krase naše ventilatore.

https://www.te-cooling.rs/proizvodi/ventilatori 

TE cooling konstantno unapređuje svoju ponudu i jedini u Srbiji i okruženju radimo instalacije sa prohromskim cevima koje investiciju uvećavaju za 10% ali dobijate konstrukciju sa diznama koja je večna.

https://www.te-cooling.rs/blog/prohromski-sistem-za-hladjenje-vodenom-maglom 

Mi smo firma koja vodi računa o svojim kupcima. Mi smo firma koja obezebeđuje montažu i izvođenje radova, servis, podršku... Mi smo firma koja sarađuje samo sa ozbiljnim klijentima i onima koji isključivo traže kvalitet i sigurnost. Mi smo profesionalci.

Pozovite nas.





Tags: prskalice za letnje baste, prskalice za vodenu maglu, dizne za vopdenu maglu, prskalice za hladjenje, prskalice za bašte kafića, cena, hladjenje otvorenih prostora, ventilatori na vodu, hladjenje, vlaženje, održavanje vlažnosti vazduha, hladjenje farmi, životinja, pilića, krava, svinja, rashladjivanje, ventilatori

Povezane vesti

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATORI NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA

VENTILATORI SA VODENOM MAGLOM - TE COOLING

Prohromski sistem za hlađenje vodenom maglom

ZABLUDA ZVANA "KERAMIČKE DIZNE"

NAJJEFTINIJI SISTEM VENTILATORA I VODENE MAGLE

TE COOLING SISTEM JE INVESTICIJA

EVAPORATIVNO HLAĐENJE U INDUSTRIJI