TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

SISTEM PROTIV KAPLJANJA DIZN ZA VODENU MAGLU

Pumpe koje nudimo nisu samo obične pumpe koje pokreće elektromotor, one su mnogo više od toga. Naše pumpe u sebi imaju poseban sistem protiv kapljanja dizni.

Kada se sistem za vodenu maglu aktivira on momentalno podiže ulazni pritisak vode sa 3 na 100 bara. To radi u deliću sekunde. Kada se sistem ugasi on isto tako mora u deliću sekunde i da zaustavi rasprskivanje vodene magle. U suprotnom dešava se da pritisak vode od 70 bara ostane zarobljen u cevima sistema i jedino mesto gde može vode da izadje su rupice na diznama. Tada dolazi do kapljanja dizni koje apsolutno niko ne želi da oseti i vidi u bašti svog lokala.

TE cooling sistemi za vodenu maglu/paru imaju specijalne elektromagnetne ventile ugrađene u pumpu koji sprečavaju nastanak ovog problema. Kada se naš sistem zaustavi pomenuti elektromagnetni ventili otvore cevovod sistema i svu vodu koja se zadržala u crevima u deliću sekunde izbacuje u odvod i na taj način cevovod sistema ostaje prazan a kad je prazan nema pritiska koji može da vodu "gura" na dizne.


I to nije sve.

TE cooling dizne u sebi imaju ugrađen specijalan protiv-kapajući adapter (nepovratni ventil) koji služi da začepi diznu onog trenutka kada oseti pad pritiska u sistemu, odnosno kad se sistem zaustavi. Ovaj adapter ne propušta vodu čak ni na pritisku od 20 bara.

TE cooling sistem - sistem za hladjenje vodenom maglom bez kapljanja. 


Tags: vodena magla, dizne, dizne za vodenu maglu, prskalice, vodeno hladjenje bašte, vodeno hladjenje terase, ventilatori na vodu, ventilatori sa raspršivačem, hladjenje letnje bašte, cena, vodena magla za terase, prskalice za bašte kafića, bašte kafića, magla za kafiće, hladjenje vodenom maglom, rashladjivanje, otvorenih prostora, letnja bašta, prskalice za bastu, hladjenje basta, bašta, ventilatori na vodu, hladjenje terase, terasa

Povezane vesti

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATORI NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA

VENTILATORI SA VODENOM MAGLOM - TE COOLING

Prohromski sistem za hlađenje vodenom maglom

ZABLUDA ZVANA "KERAMIČKE DIZNE"

NAJJEFTINIJI SISTEM VENTILATORA I VODENE MAGLE

TE COOLING SISTEM JE INVESTICIJA

EVAPORATIVNO HLAĐENJE U INDUSTRIJI