VENTILATORI NA VODU

Ventilatori za hlađenje vodenom maglom

TE cooling & heating u svojoj ponudi ima samo najkvalitetnije ventilatore evropskih proizvođača. Ventilatori u našoj ponudi su vrhunskog kvaliteta,izuzetno su snažni i velikog kapaciteta, neverovatno su tihi čime se ne remeti atmosfera u lokalu,imaju 3 brzine, pokretnu glavu koja se automatski okreće pod uglom od 70 stepeni...

Ventilatori sa vodom mogu biti jako različiti. Ljudi koji traže ventilatore na vodu uglavnom ih traže za hladjenje letnje bašte kafića,restorana ili terasa.

Ovi ventilatori sa vodenom parom mogu biti jako različiti i zato želimo da na neke važne stvari skrenemo pažnju. 

Ventilatori za rashladjivanje mogu biti ventilatori koji se kače na zid ili samostojeći mobilni ventilatori

Ventilatori na vodu koji se kače na zid imaju prsten sa diznama (prskalicama, mlaznicama) ispred zaštitne mreže ventilatora i da bi bio efikasan zahteva pumpu viskog pritiska 70 bara koja se postavlja negde na adekvatnom mestu u lokalu. Prednosti ovog sistema je što je ventilator fiksiran na zid i ne zahteva pomeranje od strane korisnika, sve se radi automatski, izuzetno su kvalitetni i dugotrajni i što je najvažnije jako dobro vrše hladjenje letnje bašte vodenom maglom. 

Više o tome možete pročitati na našoj stranici PROIZVODI/VENTILATORI. 

Samostojeći mobini ventilatori sa vodom kakve mi nudimo a koje možete pogledati na našoj stranici UGOSTITELJSTVO/MOBILNI 360 SISTEMI, su profesionalni ventilatori na vodu koji u sebi imaju ugrađenu pumpu visokog pritiska i imaju pokrivenost prostora od preko 50m2 samo sa 1 ventilatorom. Prednosti ovih ventilatora su visoka mobinost jer ima točkiće i može da se pomera sa jednog na drugo mesto u letnjoj bašti , veliki kanister za vodu koji može da izdrži ceo dan da radi bez potrebe za dodatnim dopunjavanjem, ima zaštitu od rada na suvo što znači da kada se voda potroši ventilator na vodu samostalno se gasi i to je znak da samo treba da dopunite kanister. Ono što je posebno kod naših ventilatora na vodu je prelep neupadljiv italijanski dizajn i velika pokrivenost prostora. Ne smemo zaboraviti ni tajmer na sekunde kojim korisnik samostalno podešava interval rada ventilatora.

Ono što svakako savetujemo da izbegavate je kupovina kineskih ventilatora sa potopnom pumpom. Mi ih zovemo "mali crni ventilatori sa kanisterom". Cena deluje pristupačno ali se radi o izuzetno lošem rešenju. Prvo, radi se o ventilatorima koji su niskog pritiska i koji NEMAJU DIZNE na ventilatoru nego "tanjir" sa koga se sliva voda na ventilator,što znači veliki problem sa kvašenjem gostiju i ogromna količina vode koja se ne apsorbuje u vazduhu. Ovakve kapljice ne mogu brzo da ispare u vazduhu zato što su velike i treba im puno vremena za to a s obzirom da je ventilator nizak i blizu gostiju, te kapljice nemaju ni malo vremena da ispare i zato se događa kvašenje. Zahtevaju stalno dopunjavanje vode jer puno troše a imaju mali kanister. Ne postoji vremenski interval rada nego samo rad bes prekida. Pokrivaju jako mali prostor što znači da treba 5 takvih ventilatora da pokriju prostor kao jedan naš kvalitetan ventilator.

Prilikom kupovine sistema za rashladjivanje bašte lokala, kafića, terase , treba biti izuzetno oprezan jer mala pogrešna investicija može da se pretvodi u veliku pogrešnu investiciju.   


Tags: vodeno hladjenje bašte, hladjenje bašte lokala, hladjenje letnje bašte kafića, ventilatori na vodu, hladjenje ventilatorima, cena, hladjenje otvorenih prostora, hladjenje vodenom maglom, prskalice, dizne, mlaznice, hladjenje otvorenih prostora, vodena magla za kafiće, letnje bašte, hladjenje terase, dizne za vodenu maglu, vodena magla za terase, prskalice za bašte kafića cena

Povezane vesti

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATORI NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA

VENTILATORI SA VODENOM MAGLOM - TE COOLING

Prohromski sistem za hlađenje vodenom maglom

ZABLUDA ZVANA "KERAMIČKE DIZNE"

NAJJEFTINIJI SISTEM VENTILATORA I VODENE MAGLE

TE COOLING SISTEM JE INVESTICIJA

EVAPORATIVNO HLAĐENJE U INDUSTRIJI