NAJJEFTINIJI SISTEM VENTILATORA I VODENE MAGLE

...je nešto što zvuči sjajno ,moramo priznati! Svima (pa i nama) dođe da odmah kupimo takav sistem koji hladi napolju bolje od klime a cena je povoljna... zadovoljstvo je zagarantovano.

A da li je baš tako?

Taj osećaj kupovine nečega što je “dobro a jeftino” je zaista dobar. Svima. Jednostavno pričinjava zadovoljstvo… Ipak, kad nakon toga (neminovno) iskusimo probleme sa takvim proizvodom zadovoljstvo u kratkom roku počne da opada i preraste u nezadovoljstvo, agoniju i osećaj da smo prevareni , koji smo sigurno svi bar jednom iskusili… Takvi prodavci dolaze sa raznih strana…ima ih u Mitrovici, Železniku,Novom Beogradu, Shoppsteru…nude razna obećanja koja provereno nisu nikad ispunili…posebno ono da sistem hladi čak 20 stepeni i da su uvek dostupni za vas. O garanciji da ne govorimo, imate je "sigurno".

Sa druge strane ako kupimo nešto malo skuplje od proverenog dobavljača prisutna je nelagoda,ali kada osetimo prednosti i užitak kvalitetnog proizvoda koji smo platili nešto više od očekivanog, taj početni osećaj koji smo imali prelazi vrlo brzo u zadovoljstvo i uživanje koje je dugoročno… a složićemo se da je dugoročno zadovoljstvo ipak bolje od dugoročne patnje… Sistemi za hlađenje otvorenih prostora i ventilatori koje već 14 godina isporučujemo,montiramo,održavamo i za koje apsolutno garantujemo našom firmom, a ne samo rečima, (garancija je 5 godina) su sistemi (možda) malo skuplji od drugih. Ali, samo onda kad ih kupite. Dugoročno izazivaju zadovoljstvo,ne iziskuju dodatne troškove a donose prihode koji ih isplaćuju već u prvoj godini investicije.

Naravno, postoje i oni drugi, jeftiniji (a dobri) koji mogu omogućiti da vam se samo investicija duplira već u prvoj godini…evo primera jedne takve  https://youtube.com/shorts/lK_QoY2WqsE?feature=share .Na kraju krajeva , budimo islreni prema sebi, kada smo to kupili nešto jeftino a zaista bili zadovoljni kupljenim?


Tags:

Povezane vesti

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATORI NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA

VENTILATORI SA VODENOM MAGLOM - TE COOLING

Prohromski sistem za hlađenje vodenom maglom

ZABLUDA ZVANA "KERAMIČKE DIZNE"

NAJJEFTINIJI SISTEM VENTILATORA I VODENE MAGLE

TE COOLING SISTEM JE INVESTICIJA

EVAPORATIVNO HLAĐENJE U INDUSTRIJI