Ventilatorski sistemi podrazumevaju kombinaciju dizni za rasprskivanje vodene magle i aksijalnih zidnih ventilatora. 

TE cooling u svojoj ponudi ima najkvalitetnije aksijalne ventilatore koji su izuzetno tihi tako da svojim zvukom ne remete atmosferu a svojom snagom stvaraju najlepši i najjači osećaj hlađenja.

Pumpa visokog pritiska 70-100 bara distribuira vodu preko creva do mlaznica/dizni koje su poređane na prohromskom prstenu koji se nalazi ispred lopatica ventilatora fiksiran na njegovu zaštitnu mrežu.

Prednost ventilatora za hlađenje vodenom maglom u odnosu na fiksne sisteme sa diznama jeste u tome što ,pored efekta hlađenja koji se dobija na diznama, povećavaju cirkulaciju vazduha i svojom snagom i brzinom vazduha dodatno razbijaju sitne vodene kapljice koje na taj način dosežu mnogo dalje , pokrivajući veći prostor hlađenja nego standardni fiksni sistemi. 

Ukoliko se želi postići veći efekat hlađenja ,naročito u prostorima gde je neophodna povećana cirkulacija vazduha, ventilatori su svakako najbolje rešenje.

Ventilatorski sistem nudi više nivoa hlađenja, moguće je da sistem radi bez aktiviranja hlađenja vodenom maglom u periodima kada spoljašnje temperature to ne zahtevaju. Kada se temperatura poveća aktivira se sistem za hlađenje. Ventilatori imaju 3 brzine hlađenja a sistemi hlađenja tajmer na sekunde, tako da korisnik ima mnogo opcija i nekoliko načina na koji može da koristi sistem.

Hotel Crown Plaza Beograd

Restoran La Cucina Beograd na vodi