Te cooling nudi rešenje po meri za svaki oblik dezinfekcije u svim sektorima. Pored dezinfekcije svih vrsta , u ponudi su sistemi koji se odnose na zaštitu ljudi, radnika, i njihovog okruženja.

Sistemi podrazumevaju instaliranje pumpe za vodu koje pod visokim pritiskom od 100 bara bezbedno raspšuje sitne čestice vode pomešane sa dezificijansom. Ovakav vid dezinfekcije se naziva aerosolna dezinfekcija i ona je apsolutno najefikasnija s obzirom da jako sitne čestice dezinfekcionog sredstva pokrivaju velike površine i ostaju da deluju duže vremena kako bi dezificijens mogao adekvatno da reaguje i ubije viruse i bakterije. Isti sistem se može koristiti i za dezinfekciju hala, proizvodnih postrojenja, štamparija itd.

Modularni sistem za dezinfekciju odnosno dezo barijera i pranje vozila i njihovih šasija je kreiran tako da se spreči stvaranje i prenošenje naslaga, bakterija i virusa na vozilima koje ulaze u objekte farmi životinja, kao i prilikom ulaska transportnih  vozila u krug fabrike ili proizvodne objekte. Dizne rasprskuju sredstvo za dezinfekciju po celoj šasijii vozila a pomoću dodatnog pištolja može da se vrši pranje i dezinfekcija unutrašnjosti vozila.

Te cooling nudi i potpuno autonomno vozilo za dezinfekciju javnih površina pomoću topova koji rasprskuju dezinfekciono sredstvo u vidu jako sitnih čestica i koje se zadržavaju dovoljno dugo na kontaminiranim površinama usled čega one ubiju viruse i bakterije.

Dezinfekcija

Preporučeni proizvodi