TE cooling & heating d.o.o. je firma za distribuciju, proizvodnju,izvođenje radova, servis i održavanje sistema za evaporativno hladjenje i održavanje vlažnosti vazduha - vodena magla.

Distributeri smo najboljih svetskih kompanija u oblasti infracrvenih grejalica i grejača na gas za potrebe ugostiteljstva i industrije.

Evaporativni sistemi vodene magle koje projektujemo, kreiramo po meri, prodajemo,izvodimo radove i održavamo su isključivo vrhunski sistemi sa najkvalitetnijom opremom.

U poslu koji radimo,svaki projekat radi se sa posebnom pažnjom kako bi se ostvario naš osnovni cilj a to je zadovoljan klijent.


TE cooling & heating je od 2008.godine do danas uradila ogroman broj projekata iz oblasti hladjenja, održavanja vlažnosti vazduha, predhladjenja, grejanja i iza nas stoji veliki broj kvalitetnih referenci sa nekim od najboljih kompanija u Srbiji i regionu. 


TE cooling je prva firma koja je počela da radi sisteme hladjenja vodenom maglom i danas je lider u svojoj oblasti na tržištu Srbije i regiona. 


Prepoznati smo kao pouzdan partner i firma koja osim akcenta na fukcionalnosti sistema i opreme koju nudimo, veliki akcenat stavlja na kvalitet i estetiku. Izuzetno nam je važno da fukcionalno bude i lepo i dugoročno.