Oprema je dostupna u raznim paketima.


TE cooling sistemi za hladjenje koriste čistu i filtriranu vodu i pod visokim pritiskom stvaraju finu vodenu maglu koja hladi otvorene prostore, menja stil života tokom leta i vraća goste u napuštene bašte ugostiteljskih objekata.
Ovako rashladjenje bašte tokom celog dana privlače goste i oni ostaju duže čime se znatno povećavaju prihodi a ujedno i smanjuju troškovi klimatizacije u zatvorenim prostorijama lokala.
Pored toga ,ovakav način hladjenja terasa i bašta čini ugostiteljski objekat atraktivnijim i privlači potencijalne i znatiželjne goste, a osoblje je efikasnije jer lakše izvršava radne zadatke!
TE cooling sistemi utiču i na smanjenje broja insekata i količine prašine na terasama i baštama jer „vodeni zid“ koji pravi ovaj sistem sprečava da insekti i sitne čestice prašine ulaze u rashlađeni prostor Vaše bašte!


TE cooling jedini u regionu izvodi instalaciju sistema sa prohromskim cevovodima i svim ostalim komponentama u prohromu. Cevovod je izuzetno tanak (samo 10mm) , uklapa se u svaki ambijent i čini lokal ekskluzivnijim. Po narudžbi izvodi se i u bojama po zahtevu klijenta.


TE cooling sistemi

  • Efikasno vrše hlađenje vazduha na otvorenim, poluotvorenim i zatvorenim prostorima
  • Stvaraju optimalnu vlažnost vazduha bez vlaženja gostiju i stolova
  • Odstranjuju čestice prašine iz vazduha
  • Smanjuju broj insekata u bašti ili terasi


TE cooling sistemi se vrlo lako prilagođavaju i postavljaju u svakom objektu. Koristeći vodu pod pritiskom od 70 do 100 bara, sistem za hlađenje stvara ultrafine čestice koje stvaraju vodenu maglu koja apsorbuje toplotu iz vazduha koja utiče da magla brzo ispari u vazduhu bez stvaranja vlažnog okruženja.

Specijalno patentirane prohromske dizne/mlaznice imaju specijalan adapter koji sprečava njihovo kapljanje a poseban sistem protiv kapljanja instaliran je u samoj pumpi čime se rasterećuje sistem kada nije u funkciji i tako dizne i creva ostaju potpuno prazne.

TE cooling sistemi se sastoje od pumpe visokog pritiska (70 do 100 bara), fleksibilnih polietilenskih creva na koja se kače specijalno patentirane dizne/ mlaznice/ prskalice, koje se raspoređuju po želji i zahtevima vlasnika i samog objekta.

Restoran Bela Reka Beograd

Restoran Savanova Beograd na vodi

Reference

Vrdnička kula

etno naselje - Vrdnik, Srbija

Hippocampus, hotel

Kotor Stari grad, Montenegro

Kafemat

Concept bar, Novi Sad, Srbija

Top Hil

Diskoteka, Budva, Montenegro

Supermarket

concept bar - Beograd, Srbija

Preporučeni proizvodi

Komercijalna  pumpa za rashlađivanje vodenom maglom

Annovi Reverberi

Pročitaj više