Sitne čestice vode koje proizvode naši sistemi pod visokim pritiskom se ravnomerno rasprskuju po objektu. Pod uticajem toplote i suvog vazduha u objektu tretiranja te čestice vode se raspadaju i prelaze iz tečnog u gasovito stanje. Na taj način obogaćuju vazduh vodom u zadatom rasponu vlažnosti vazduha.


Sistem je izuzetno efikasan a cena instalacije i održavanja sistema je daleko ispod bilo kog vida održavanja vlažnosti vazduha konkurentskih sistema.


Raspon vlažnosti vazduha se zadaje sa specijalnim industrijskim higrostatima (regulator vlažnosti vazduha) sa sondom koja meri vlažnost vazduha. Korisnik može samostalno da odredi koliku minimalnu a koliku maksimalnu vlažnost vazduha u objektu želi da postigne i sistem će sam, automatski da reguliše vlažnost vazduha u zadatim vrednostima.


Higrostat i sonda se mogu povezati sa kompjuterom korisnika i na taj način još preciznije definisati regulaciju vlažnosti vazduha po danima, delovima dana, intervalima... Ostvaruje se potpuna automatizacija održavanja vlažnosti u objektu bez stvaranja previše vlažnog okruženja.


Sistem se može postaviti linijski po objektu, na ventilatore ili u klima kanale objekta.
SMP Motherson Ćuprija

Continental Novi Sad

Reference

KOTEKS VISCOFAN D.O.O.

Novi Sad, Srbija - Proizvodnja veštačkih omotača za mesnu industriju

SAMBA D.O.O.

Vrbas, Srbija - Pržionica kafe

Preporučeni proizvodi

ANNOVI REVERBERI klipna pumpa

ANNOVI REVERBERI

Pročitaj više

ELEKTRO ORMAR SA SOFTVEROM

Pročitaj više